Facebook Flood Atmanın En Kolay Yolu : Help To Share

  

  Help To Share programı, Facebook da katıldığınız grupları ve beğendiğiniz sayfaları otomatik listeleyen ve bu listelerdeki grup ve sayfaların duvarında otomatik paylaşım yapan bir sistemdir. Bunun dışında üye olduğunuz tüm grupların duvarlarındaki gönderilere ve beğendiğiniz sayfaların gönderilerine otomatik yorum göndere bilirsiniz. Extra olarak da şu an beta aşamasında bulunan gruplardan mail toplama sistemi mevcut. Bu sistem sayesinde binlerce kullanıcıyı sitenize çekebilir yada binlerce müşteriye Facebook yoluyla ulaşabilirsiniz.

  Programımızın temel mantığı, hazırladığınız paylaşımları katıldığınız gruplarda ve beğendiğiniz sayfaların duvarlarında paylaşması veya bunların duvarlarındaki gönderilere yorum göndermesi. Bu sayede gruplardaki tüm üyeler paylaştığınız içeriği görüyor ve ilgilenirse tıklıyorlar. Ne kadar çok olası müşteriye ulaştığınızı biraz daha açıklamak gerekirse, örneğin 400 gruba giriş yaptınız. Eğer programdaki önerilen gruplara üye olduysanız ortalama grup başına 25.000 üye düşmekte. Bu da 25.000 x 400 demektir. Yani tek bir paylaşım ile olası 10.000.000 kişiye ulaşa bilirsiniz.


  Programımızda resimli link paylaşımı, video paylaşımı, sayfa paylaşımı, sadece yazı paylaşımı ve yorum paylaşımı gibi her türlü paylaşımı yapabiliyorsunuz. Extra olarak da gruplardaki üyelerin mail adreslerini toplaya bilirsiniz. Bunun dışında canlı destek de sizlere sunduğumuz bir ekstra.


Özellikler

✔Facebook API sistemi kullanılmıştır.

✔ Yeni Sürüm ile birlikte katıldığınız gruplardaki gönderilerin ve beğendiğiniz sayfadaki gönderilerin altına yorum atabilirsiniz. 

✔Facebook da elle yapabileceğiniz her türlü paylaşımı yapabilirsiniz. (Resimli link,Link,Resim Sayfalardaki gönderiler, Video vs. Her şey.

✔ Yeni Sürüm ile birlikte gruplardan mail toplama sistemi gelmiştir. 

✔Güvenli Mod eklenmiş ve spama düşme engeli 2000 gruba kadar geçilmiştir.(Üyelerimizden gelen bilgidir.)
✔Sistemimize kayıtlı 20.000 Grup vardır ve premium kullanıcılara bunlara üye olması için bir bölümümüz var.(Her geçen gün artmaktadır.)
✔2. bir listeleme ekledik ve hedef kitleye göre grupları listeleme yapabilirsiniz.
✔Zaman aralığı mevcut isterseniz 5'dk aralıklarla post atın. İsterseniz 10 dakika aralıklar ile.(5 - 1200 Saniye arasında seçim yapabilirsiniz.)
Anti-Spam özelliği eklenmiştir. Gerçek kullanıcı paylaşım yapıyormuş gibi düşünüp, zaman ayarlamalarını otomatik yapmaktadır. 
✔Aynı Anda Hem Grup Hemde Sayfa duvarlarında paylaşım yapma.
✔Detaylı Raporlama Sistemi(Paylaşım sonu paylaşılan gruplar, sayfalar, toplam grup ve sayfa sayıları, rapor tarih ve saat bilgileri,paylaşılan link yer almaktadır.
✔Paylaşım Simülasyonu(Paylaşım ayarlarından sonra paylaşımınızın nasıl görüneceğini simülasyon ile öğrenebilirsiniz.)
✔İstenilen Zamanda Paylaşımı Durdurup, Tekrar Aktif Etme
✔Kendini Otomatik Güncelleme(Yazılım için işlev düzeltme ve yeni özellikler oluşturulduğunda otomatik güncellenecektir. )
✔Tek Üyelik İle Diğer Facebook Hesapları Kullanabilme
✔Haber Bülteni İle Anlık Duyurulara Ulaşma
✔Video , Yazı , Resimli Olarak Online Eğitim
✔7/24 Teknik Destek

Ücretsiz Sürüm

✔ Facebook grup ve sayfa duvarına istediğiniz içeriği atıyor. (Yorum atma özelliğini de kullana bilirsiniz.)

✔ Katıldığınız grupları otomatik olarak listeliyor.

✔ Katıldığını sayfaları otomatik olarak listeliyor.

✔ Ücretsiz sürüm'de 30 grup sınırı vardır. Tek sefer'de 30'dan fazla grupta paylaşım yapamazsınız.(Sayfalar için de geçerli.)

✔ Ücretsiz sürüm'de atılan paylaşımların altına [ #HelpToShare ile paylaşılmıştır] yazısı eklenmektedir. ( Premium da bu ibare yoktur. . )
✔ Raporlama yapmamaktadır.
✔ Önerilen grup seçeneği kullanılamamaktadır.


Premium Sürüm

✔ Facebook sayfa duvarlarında paylaşım yapıyor. 

✔ Facebook grup duvarlarında paylaşım yapıyor.

✔ Katıldığınız grupları otomatik olarak listeliyor.

✔ Katıldığını sayfaları otomatik olarak listeliyor.

✔ Premium sürümde tüm özellikler sınırsızdır.
✔ Atılan post'ların altına hiç bir şekilde Help To Share eklenmez sadece attığınız post görünür.
✔ Sistemde bulunan tüm gruplara erişip katılabilme imkanı.
✔ 7/24 Mail, Telefon , Canlı Destek İletişimi



Alternatif Link


© 2016 InternetYazilimcisi - Tüm Hakları Saklıdır.FerolleParfüm